Об'їзд закладів освіти перед початком 2023-2024 н.р.

 









Сьогодні з робочою поїздкою до закладів загальної середньої освіти Судововишнянської громади завітав Ярослав Коминський.
У Судововишнянській громаді функціонує п’ять закладів загальної середньої освіти та дві філії. Тут навчається 1537 дітей та працює 180 вчителів. Громада має талановитих та здібних учнів, які демонструють високі показники знань. Крім цього, діти допомагають наближати перемогу України. Організовують благодійні ярмарки, плетуть маскувальні сітки та пишуть листівки і малюнки для ЗСУ.
Перевірив наявність генераторі, оглянув укриття та справніст котелень. Спільно з керівниками закладів освіти проаналізував якість освіти учнів та побажав не зупинятись на досягнутому, а продовжувати опановувати нові знання та розвиватися.
Також провів конструктивну бесіду з мешканцями села Княжий міст щодо функціонування філії “Княжомостівська ЗОШ I ст.” ОЗ “Судововишнянський ЗЗСО I-III ст. - ЗДО ім. Т. Дмитрасевича. Ситуація потребує чути позицію двох сторін. Але, вирішуючи дане питання, пам'ятаймо - головне наше завдання безпечна та якісна освіта для наших дітей. Вірю в те, що сила єдності та бажання робити наших дітей щасливими допоможожуть прийняти правильне рішення.
Дякую голові Судововишнянської громади Зеновію Фольтовичу та начальнику відділу освіти Галині Курляк за розуміння та бажання розвиватись. Вчителі - це одні з тих, хто будує нашу країну. Радий тут бачити цілеспрямованих та відданій своїй праці педагогів, в яких розвиток дітей на першому місці.

Разом ми сила!🇺🇦

Коментарі