Освітянські діалоги-2023, с. Прилбичі

 Дякуємо Богу і нашим захисникам за цей благословенний день і можливість реалізувати наш проєкт "Освітянські діалоги-2023"!

Урок духовності (за рефлексією однієї з учасниць) для учителів-філологів Судововишнянської та Новояворівської громад розпочали з молитви до Богородиці у церкві-музеї Митрополита Андрея Шептицького, далі були настанови отця Андрія Стадницького, пароха УГКЦ с. Прилбичі, екскурсія музеєм та каплицею-усипальницею родини Шептицьких від залюбленої у свою справу Надії Королевич...
Неперевершена атмосфера у стінах Прилбицького ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Митрополита Адрея Шептицького сприяла глибокому зануренню у тему заходу "Від духовності до державності крізь призму материнського впливу та становлення особистості, держави, світу". Виступи учнів, педагогів, презентації, відео, музичний супровід - науково, професійно, майстерно, творчо і з великою любов'ю (Марія Чепіль, Марія Русановська, Ірина Мірило, Ольга Михалечко, педагоги школи).
І на завершення арт-терапія від отця Андрія Побігущого, сутрудника УГКЦ с. Прилбичі, "Іконопис на склі - сцілення творчістю".
А ще спілкування, обмін думками, вир позитиву, подячне коло, емоційне і духовне піднесення!
Дякуємо усім причетним до організації заходу і сподівамося на подальшу співпрацю між педагогічними спільнотами







Коментарі